6 مجموعه تاريخي به هنرمندان صنايع‌دستي واگذار مي‌شود

مهدي کيايي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: در راستاي سياست‌هاي حمايتي اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني، معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي موضوع مرمت و بازسازي اماکن تاريخي قابل بهره برداري را در دستور کار قرار داده است.

وي با اشاره به اينکه اين مهم از سال گذشته مورد توجه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي قرار گرفته، اظهار داشت: با پيگيري‌هاي به عمل آمده و بررسي اماکن مذکور در استان‌هاي کشور 9 مجموعه تاريخي شناسايي و نسبت به مرمت و احياء آن‌ها اقداماتي صورت گرفت.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: اين مکان‌هاي تاريخي در 8 استان کشور واقع شده که پس از مرمت به هنرمندان استان‌ها واگذار مي‌شود.

کيايي با بيان اينکه اين مجموعه‌ها در استان‌هاي اصفهان، مرکزي، همدان، چهار محال بختياري، زنجان، هرمزگان، بوشهر و فارس واقع شده، گفت: خانه جواهري اصفهان، آب انبار تفرش و حمام عرش محلات، موتاب خانه همدان، قلعه چالشتر چهارمحال و بختياري، سراي ملک زنجان، معبد هندوهاي هرمزگان، بازار قديمي بوشهر، سراي فيل و تيمچه صرافيان آباده در استان فارس اين مجموعه‌ها را تشکيل مي‌دهند.

اين مقام مسئول تصريح کرد: از ميان بازارچه‌هاي مذکور خانه جواهري اصفهان، آب انبار تفرش و حمام عرش محلات، موتاب خانه همدان و قلعه چالشتر چهارمحال و بختياري سال گذشته به بهره برداري کامل رسيده و به هنرمندان واگذار شد.

وي در ادامه اظهار داشت: سراي ملک زنجان و معبد هندوهاي استان هرمزگان نيز با 100 درصد پيشرفت کار آماده بهره برداري و واگذاري است.

مهدي کيايي اضافه کرد: بازار قديمي بوشهر، بازار قديمي کاشان در استان اصفهان و سراي فيل و تيمچه صرافيان فارس نيز 60 تا 95 درصد پيشرفت کار داشته و اميد است تا پايان شهريورماه سال جاري آماده بهره برداري است.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي باخاطرنشان کرد: مکاتبات و پيگيري با ساير استان‌هاي کشور به منظور شناسايي و پيشنهاد تغيير کاربري اماکن ياد شده به منظور ايجاد بازارچه‌هاي صنايع‌دستي ادامه دارد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388060930